Films en seriesFilms en series

woensdag 2 augustus 2017

Zoon Roger Moore wil een Oscar winnen

Geoffrey Moore (51), de oudste zoon van wijlen Roger Moore, wil een Oscar winnen. Hij heeft een lied geschreven en hoopt daarmee een Oscar-nominatie in de wacht te slepen in de categorie beste song. Om daarvoor in aanmerking te komen, moet het lied eerst in een film te horen zijn, vandaar dat hij samen met zijn 18-jarige dochter Ambra een documentaire heeft gemaakt: And the Winner Isn't.

Geoffrey en Roger Moore

Het lied U N I is gemaakt voor UNICEF waarvan Roger Moore bijna dertig jaar ambassadeur was. Om zoveel mogelijk aandacht voor het lied te genereren, en daarmee voor de kinderrechtenorganisatie, hebben vader en dochter Moore het plan opgevat een documentaire te maken.

In gesprek met tijdschrift Variety zegt Geoffrey Moore dat hij zijn vader heeft beloofd deze film te voltooien. „Mijn vader had een groot gevoel voor humor, de documentaire heeft daarom een spottende ondertoon. Wij geloofden allebei dat humor een goede manier is om een serieus onderwerp onder de aandacht te brengen.”



De film, geregisseerd door Nik Panic, laat de obstakels zien waar Geoffrey en Ambra Moore tegenaan lopen als zij beroemdheden proberen te interviewen én de song (niet bovenstaande) te laten mimen. Onder de geïnterviewden bevinden zich Roger Moore, George Lazenby, Michael en Chakira Caine, Joan Collins, J.J. Abrams, Stephen Fry, Paris Hilton, Ewan McGregor, Liam Neeson en anderen.

Momenteel is Geoffrey Moore met verschillende distributeurs in gesprek om de film nog vóór de Oscaruitreiking van 2018 uit te brengen.

Ambra laat aan Bond Blog weten dat de song pas beschikbaar komt nadat de film is uitgekomen, ergens tussen 8 december en kerstmis, gokt zij.

Roger Moore won trouwens zelf nooit een Oscar. Alhoewel...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures